12. juuli 2009

Üllatus olisuur....


...kui kuulsin uksel koputust ning (eesti keelset) meeshäält lausumas ''Kas sa oled kodus''?. Ei jaganud kohe matsu lahtigi, ukse taga olid minu 'kopmanjoonid' teisest linnast (Karmo, Triin, Gerda ja Janely). Kuna tüdrukud tahtsid kangesti linna minna, läksin mina Karmoga alla baari ning tegime ühed ölled, et tüdrukud natukenegi talutavamad oleksid:P.
Käisimegi siis Alcudia vanalinna vaatamas ning pilte tegemas. Hiljem läksid Karmo ja Triin ära sest nendel oli järgmine päev tööpäev, erinevalt Gerdast ja Janelyst, kelle oli vabapäev ning kes tahtsid kangesti piule minna. Minule muidugi suurt sönavlikut ei antud, tulid tüdrukud natukene ennem minu tööpäeva löppu u. poole 12 paiku öue ning hakkasid tasuta kokteile nöudma. Kell, natukene, ennem poolt üht, saigi mul töö läbi ja tüdrukud olid juba kärsitud, kugistasin kiirest paar kokteili sisse, käisin duššiall ja oligi minek.
Tanšurkat sai tehtud öö läbi ja päris löbus oli, magama sai mindud alles peale päikesetöusu, mis sest et järgmine päev kell 10 pidi tööl olema. Tegingi oma kiire u.2h uinakut ja läksingi tööle.
Päev oli leebelt öeldes, kohutav, aga see oli seda väärt! :D

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar